Pripadnik srpske elitne policijske postrojbe: Liječnik me drogirao i oralno zadovoljio

NAJVIŠI dužnosnici Ministarstva unutarnjih poslova Srbije šokirani su strogo povjerljivim internim spisom koji im je ovih dana zatekao na stolu - jedan je pripadnik elitne policijske jedinice,  Žandarmerije iz odreda u Kraljevu prijavio da ga je liječnik dermatovenerolog drogirao pa nad njim zadovoljio pohotu. I liječnik i policajac su sada pod istragom, a srpski Alo napominje da je liječnik homoseksualac.

"Policajac je naveo da je prilikom nedavnog odlaska u svoj rodni grad otišao na pregled kod privatnog dermatologa muškarca zbog sumnje da ima neku od spolno prenosivih bolesti. Od njega je odmah dobio nekakav čudan lijek koji mu je prvo izazvao erekciju, a onda i neku vrstu omamljenosti. Policajac je napisao da se ne sjeća najbolje šta se sve događalo u toj ordinaciji, ali da pošto je ejakulirao sumnja da je nad njim protivno volji izvršen oralni seks, ispričao je izvor Pressa iz MUP-a Srbije koji je imao uvid u spis. On smatra da je nevjerojatno da je liječnik bio "toliko lud da se igra sa Žandarmerijom".

"Nekim dužnosnicima je bilo tako neprijatno da nisu ni mogli spis pročitati do kraja. Samo su naredili da se sve pažljivo ispita. Bilo je i onih koji su smatrali da zbog ovakvih stvari nije trebalo sastavljati internu prepisku, jer je riječ ipak o vrlo intimnim stvarima, o kojima baš ne trebaju znati čelnici policije", kaže izvor.

Kako piše Alo, u Kraljevu su jučer zbog tog slučaja osvanuli i plakati na kojima je pisalo "Pazi leđa" i "Doktor vreba", no brzo su uklonjeni.

Pročitajte više