Vukovarka koja je osumnjičena da je ubila muža imala je i pomagača, Srbina iz Zemuna

VUKOVARSKA policija potvrdila je jutros da je 28-godišnja žena prvoosumnjičena da je u noći s petka na subotu ubila svoga supruga. Žena je navodno u vrijeme svađe nazvala i broj 112, a cijelo vrijeme u kući je bilo i njihovo dvoje malodobne djece od 4 i 7 godina. Žena je 29-godišnjem mužu zadala više ubodnih rana hladnim oružjem.

"Uz kaznenu prijavu za počinjenje teškog ubojstva, jutros u 10 sati predana je pritvornom nadzorniku vukovarske policije", potvrdio je za Index glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

Policija je u poslijepodnevnim satima izvijestila i kako je 28-godišnjakinja imala i pomagača. Radi se o 32-godišnjem Srbinu, s područja Zemuna, kojeg je policija uhitila jučer nešto prije 18 sati. Muškarac je priznao da je supočinitelj ubojstva. On će tijekom sutrašnjeg dana biti doveden istražnom sucu Okružnog suda u Beogradu.

Daljnje radnje u procesuiranju počinitelja kaznenog djela, provodit će Državno odvjetništvo Republike Hrvatske u suradnji s Okružnim tužilaštvom Republike Srbije.

Inače, u policiji kažu da bračni par nisu ranije imali evidentiran zbog prijava nasilja u obitelji. Djeca su nakon teškog ubojstva smještena kod bliže rodbine. Dvadesetdevetogodišnji Vukovarac preminuo je na licu mjesta.

Pročitajte više