DOZNAJEMO DETALJE U Zagrebu ubijen muškarac, žena pijana dovezena u bolnicu, tvrdi da je silovana

Foto: Slavko Midžor/Pixsell

OKO 12 sati u Zrnetićevoj ulici u Zagrebu, u naselju Vrapče pronađen je mrtav muškarac. Sumnja se na ubojstvo, potvrdila je policija za Index. Policija je izvijestila kako je druga osoba koja se dovodi u vezu s događajem prevezena u bolnicu.

>>Pronađen mrtav muškarac u Zagrebu, vjerojatno ga je ubila žena

U KBC-u Sestre milosrdnice potvrdili su nam da su zaprimili ženu, koja je u bolnicu dovezena u pratnji policije i nalazi se u vidno alkoholiziranom stanju, što su potvrdili i laboratorijski nalazi, kako nam je potvrdio dr. Mihovil Ivica, specijalist opće kirurgije i traumatologije.

On je u razgovoru za Index kazao da je dovezena žena sva u krvi te da čekaju forenzičare da joj uzmu otiske i krvnu grupu. Žena, kako nam je potvrdio, nije vitalno ugrožena.

"Ona je sad u obradi, nema teške tjelesne ozljede, no sva je natučena, ima ogrebotine, ali nije životno ugrožena. Ona izjavljuje da je silovana i sad čeka na pregled ginekologa te pregled kod psihijatra. Mi smo joj vadili krv i nalazi su pokazali da je jako alkoholizirana", rekao je dr. Mihovil Ivica za Index.

Neslužbeno doznajemo da cijeli stan u kojem je došlo do sukoba pliva u krvi te da je ubijeni muškarac bio u vezi sa ženom koja je sva krvava dovezena u pratnji policije u Vinogradsku bolnicu.

Razgovarali smo s djelatnicom pekarne Zlatno Klasje koja se nalazi u zgradi gdje se dogodilo ubojstvo, međutim ona ne zna tko su ubijeni muškarac i žena koja je prevezena u bolnicu.

"Znam jedino da se dogodilo ubojstvo. Radim ovdje, ali ne znam tko su ti ljudi, jesu li stanari ili ne, ništa ne znam", rekla nam je djelatnica pekarne.





 

Pročitajte više