Nestali policajac iz ekipe za očevid pronađen mrtav

Foto: Facebook

POLICIJA je danas poslijepodne pronašla tijelo Ivana Moguša, policajca zagrebačke ekipe za očevid koji je nestao prošlog tjedna.

>> FOTO Nestao policajac Ivan Moguš iz zagrebačke ekipe za očevid - jeste li ga vidjeli?

>> Supruga nestalog zagrebačkog policajca moli za pomoć: "Provjerite podrume i vikendice, pomozite"

>> Bivši načelnik krim policije otkrio moguće razloge nestanka policajca iz Zagreba

>> Apel brata nestalog policajca iz Zagreba: "Brate, uz tebe sam, vrati se i sve ćemo riješiti"


"Oko 16 sati na Savskoj opatovini pronađeno je tijelo muškarca. Nažalost, možemo potvrditi da se radi o nestalom policajcu Ivanu Mogušu. Očevid još uvijek traje, a tijelo će biti prevezano na zavod za sudsku medicinu", rekli su nam u policiji.

Kako neslužbeno doznajemo od nekih policijskih službenika koji su imali prilike vidjeti njegovo tijelo, na Moguševom tijelu nisu bili vidljivi tragovi koji bi mogli uzrokovati nasilnu smrt, poput prostrijelnih rana, uboda ili premlaćivanja.

U policiji ostavio dokumente i mobitel, a ponio - pištolj

Podsjetimo, na području Zagreba nestao je policijski službenik i član Ekipe za očevid Policijske uprave zagrebačke Ivan Moguš.

Moguš je svoje dokumente i mobitel ostavio u uredu, ali je uzeo službeni pištolj. Zbog toga se sljedećih dana postavljalo pitanje što se zapravo dogodilo i zašto je policijski istražitelj tako naprasto nestao.

Posljednji je put viđen na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru. Pretpostavljalo se da je u bijegu. Danas, devet dana nakon što je Moguš nestao, njegovi kolege su pronašli njegovo tijelo u beživotnom stanju.


Pročitajte više