Proširila se priča o naoružanom čovjeku u Jastrebarskom. Javila se policija

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

NA društvenim mrežama proširila se priča o mladiću koji naoružan šeta ulicama u Jastrebarskom. Tamo je tijekom jučerašnjeg dana došla policija i sve pretraživala, a to je dodatno potaknulo priče. Index je primio poruke više građana koji su nam se javili s istom pričom o mladiću koji naoružan šeta ulicama i šumom. Policija kaže da nikoga nisu pronašli.

"Neosporno je da je PU zagrebačka tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojave građana o muškarcu koji je prema navodima ulicom hodao naoružan. Ono što možemo reći da smo odmah po zaprimljenim prijavama pregledali područje i tijekom postupanja na mjestima na kojima se dojavljivalo da je osoba, nije nitko pronađen.

Pregledavala su se i druga vozila i aktivnosti u tom području. Daljnjim planom potrebno je utvrditi o kojem je oružju riječ, je li osoba možda išla na neku aktivnost npr. airsoft i tko je uopće ta osoba.

Trenutno nam je cilj pronaći osobu koja je uznemirila građane. Netočna je informacija da ju je policija pronašla i uhitila”, kazali su Indexu iz PU zagrebačke.

Pročitajte više