Provalili u dućan, ukrali piće i cigarete. Pobjegli autom, nakon par minuta uhvaćeni

Policija je kazneno prijavila dvojicu provalnika koji su uhićeni ubrzo nakon dojave o provali u trgovinu.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika u dobi od 21 i 23 godine. Tereti ih se da su u ponedjeljak, 10. travnja, oko ponoći na području općine Cernik razbili staklo na ulaznim vratima trgovine te ušli u nju i otuđili veću količinu raznih prodajnih artikala.

U blizini trgovine na travnatoj površini pronađen je dio otuđenih predmeta (više boca raznog pića i više desetaka kutija raznih cigareta), koje su dvojica mladića iznijela iz trgovine u namjeri otuđenja.

Policija je ubrzo u blizini zaustavila osobni automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni, kod kojih su pronašli i oduzeli drugi dio otuđenih predmeta (nekoliko desetaka kutija raznih cigareta).

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe policijski službenici protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu te nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje.

Pročitajte više