Prvi čovjek Beograda držao presicu, zasmetali mu turisti. "To je ta zapadna kultura"

Screenshot: X

Predsjednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić danas se obratio medijima ispred Hrama svetog Save, ali nije sve prošlo po planu. Prvo su ga omeli građani svojim dobacivanjima, a onda i skupina turista koja je hodala iza njegovih leđa, piše Nova.rs

"Ua. Ua. Ua, lopovi", čulo se dok je Šapić držao konferenciju. On se prvo okrenuo i gledao u smjeru građana koji su dobacivali, a zatim rekao: "Odoše. Odoše, lopovi."

Izbori u nedjelju

Pred sam kraj konferencije, suočio se s novim problemima. Zasmetali su mu njemački turisti i njihov vodič koji im je nešto objašnjavao. Turisti su se našli u kadru iza njega, a on ih je prozvao da su nepristojni. 

"To je ta, kako se to kaže, zapadna kultura. Kako kaže Olivera Kovačević, moramo prihvatiti trendove koji nam dolaze pod svaku cijenu, e pa ja ih neću prihvatiti, a ona neka ih prihvaća", istaknuo je, misleći pritom na novinarku RTS-a. 

Inače, Beograđani 2. lipnja izlaze na nove lokalne izbore. Vladajući SNS nakon posljednjih izbora nije uspio osigurati većinu vijećnika za formiranje vlasti u srpskoj prijestolnici pa se predsjedništvo SNS-a odlučilo za nove beogradske izbore.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.