Pucnjava u Crnoj Gori, grad pod blokadom. Ubijen škaljarac, napadač pobjegao motorom

Foto: Facebook

Malo poslije devet sati u centru Bara dogodila se pucnjava u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Mondo piše da je ubijen 29-godišnji Edmond Mustafa, pripadnik škaljarskog klana. 

Dodaju kako je Mustafa otprije poznat policiji, a u posljednje vrijeme se nagađalo da se okrenuo protiv škaljaraca i da odaje informacije protivničkom klanu. RTCG navodi kako je nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema Mustafi, koji se nalazio u blizini jedne poslovne banke.

Očevid u tijeku

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita. Očevici iz ugostiteljskih objekata su za Vijesti.me kazali su da su čuli više hitaca te da je sa žrtvom bila i jedna ženska osoba. Prema prvim informacijama, Mustafa je bio u društvu svoje sestre. Policiji je navodno poznat identitet izvršitelja ubojstva. 

Policija je blokirala grad i u tijeku je potraga za jednim ili više počinitelja. Na mjesto događaja stigli su policija i hitna pomoć. U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija. 

Pročitajte više