Pula: 16. memorijal "Sergio Blažić Đoser"

U ORGANIZACIJI pulske Lige protiv raka i rock grupe ´Atomsko sklonište´, 14. veljače na Valentinovo otvaranjem službenih prostorija pulske Lige protiv raka počinje 16. tradicionalni Memorijal ´Sergio Blažić Đoser´.

Najavili su to na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Luciano Delbianco, koji je i počasni pokrovitelj memorijala, predsjednica pulske Lige protiv raka Danica Kuzmanović i frontmen ´Atomskog skloništa´ Bruno Langer.

Na subotnjem koncertu uživo, pod nazivom ´Rock and roll zauvijek´, koji će se održati u Dvorani mladosti uz izravni prijenos Hrvatskog radija i snimanje HTV-a nastupit će 20 izvođača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, među ostalima Dado Topić, Janez Bončina, ´Divlje jagode´, Urban, Goran Karan, Toni Cetinski, beogradska YU grupa, Gustafi, Livio Morosin band, Alen Vitasović band, Anđa Marić i Flare, Atomsko sklonište i Hard time.

U nedjelju će se u Domu mladosti održati malonogometni turnir i revijalna utakmica između novinara i rockera. Danica Kuzmanović ustvrdila je kako je, zahvaljujući tom memorijalu, Liga protiv raka pulskoj Općoj bolnici osigurala opremu za rano otkrivanje i prevenciju malignih bolesti, vrijednu oko 500 tisuća kuna.

Pokrovitelji memorijala su Grad Pula, pulska Turistička zajednica i Hrvatsko društvo skladatelja Zagreb.

Pročitajte više