Puljak odgovorio na Plenkovićev napad: Nek trenira, morat će se naviknuti na poraze

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

VEČERAS, nakon održane sjednice šireg Predsjedništva HDZ-a i sjednice Nacionalnog odbora HDZ-a, medijima se obratio predsjednik vlade Andrej Plenković i napao starog-novog gradonačelnika Splita Ivicu Puljka i njegovog zamjenika Bojana Ivoševića. Sad mu je stigao Puljkov odgovor.

>> Plenković se obratio, napao Puljka i Ivoševića

Podsjetimo, Plenković je rekao da poraženog Đogaša smatra puno boljim kandidatom od Puljka pa krenuo u napad na Puljka i Ivoševića.

"Imali su seks dopisivanja s navodnim maloljetnicama u Srbiji. Mi poštujemo volju naroda kakva god ona bila. Ja mislim da je Đogaš bio puno bolji kandidat od Puljka, ali narod je izabrao drukčije, bez obzira na izlaznost. Toliko mržnje postoji, od političkih protivnika do društvenih mreža, do nekih medija...", rekao je.

"Glavna vodilja kampanje je bila enormna mržnja", rekao je Plenković.

Plenkoviću je večeras odgovorio Puljak. 

"Ne želim ulaziti u besmislene i jalove polemike s premijerom od kojeg sam očekivao da će malo dostojanstvenije prihvatiti poraz.

Ovo mu je bila dobra prilika za trening, jer će se na poraze morati navikavati. HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca i to ih najviše boli. Žao mi je što premijer Plenković tu nervozu pokazuje na vrlo ružan način, ponovno vrijeđajući velik dio građana Splita", odgovorio je Puljak na Facebooku. 

 
 

Pročitajte više