VIDEO Shvatio da kasni na let, pa skočio na pistu i pokušao zadržati avion

Screenshot: Youtube

PUTNIKU koji je zakasnio na let u madridskoj zračnoj luci očito se jako žurilo, pa je, umjesto da pričeka novi let, odlučio zaustaviti avion koji se spremao poletjeti bez njega.

Kada je shvatio da kasni, nekako se provukao pored osoblja na terminalu i s dvije torbe u rukama skočio na pistu. Pokušao se ukrcati u vozilo zračne luke, valjda očekujući prijevoz do aviona. Kada mu je postalo jasno da od toga neće biti ništa, zaključio je da nema što izgubiti, pa je potrčao prema svom avionu.

U zadnji čas su ga zaustavila dva pripadnika osoblja zračne luke, pa je avion otišao bez njega. Još nije poznato hoće li zakašnjeli putnik dobiti prijavu zbog ulaska u zabranjeni prostor.  

Događaj je snimio netko od radnika madridske zračne luke. Video je postavljen na Facebook stranicama njihovog sindikata. Posebno je čuđenje izazvala činjenica da je čovjek uspio izbjeći čak četiri vrste sigurnosnih procedura koje putnike dijele od ukrcaja u zrakoplov.

Da ovakvi događaji ipak nisu toliko rijetki, pokazuje jedan od komentara ispod snimke. Netko od osoblja zračne luke napisao je kako je u sedam godina koliko radi na tom poslu vidio 10 incidenata u kojima su putnici silom probili do piste.

 

Pročitajte više