Ravnatelj virovitičke bolnice: Izbodena psihijatrica je operirana i stabilno je

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

PSIHIJATRICA koju je pacijentica jučer u bolnici izbola nožem operirana je i njeno je stanje sada stabilno, potvrdio je za portal ICV ravnatelj virovitičke bolnice. Elviru Koić jučer je napala 37-godišnjakinja i zadala joj više ubodnih rana. 

 

"Pacijentica je u kasnim večernjim satima operirana, njeno stanje je stabilno i zasad se uspješno oporavlja", rekao je ravnatelj Dinko Blažević. Sreća u nesreći, naglašava ravnatelj, jest blizina ordinacije dr. Koić i Opće bolnice, koje su udaljene svega parsto metara. "Njena ordinacija nalazi se gotovo na ulazu u bolnicu pa joj je pomoć pružena jako brzo", rekao je.

Napad trajao pola sata

Pacijentica je jučer oko 17 sati nožem izbola psihijatricu Elviru Koić u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Napad su čuli susjedi koji su pozvali policiju, koja je počiniteljicu na licu mjesta uhitila. Ozlijeđena liječnica prebačena je u Opću bolnicu Virovitica, gdje joj je pružena pomoć. 

Kako je izjavila dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica, dr. Koić primljena je s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali joj je stanje bilo stabilno te nije bila životno ugrožena.  

"Pacijentica je izgubila puno krvi budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje", kratko je jučer komentirala Frljević za ICV.

Pročitajte više