Recenzijama pokopali divljaka koji je tjerao ženu s plaže, vila maknuta s Bookinga

Foto: Tonka Alujević

HRVATSKU je jučer obišla vijest o Splićanki koju su tjerali s plaže u Drveniku Velom. Incident se dogodio u srijedu, a u njemu su sudjelovali muškarac koji je uzurpirao pomorsko dobro i svojatao plažu, njegove gošće iz Češke te, s druge strane, kupačice koje su se na plaži pokušale kupati.

Jedna od tih kupačica, splitska spisateljica i novinarka Tonka Alujević, sve je snimila. Iz snimke smo mogli vidjeti kako je muškarac putem videopoziva preko mobitela koji je držala jedna od Čehinja uz prijetnje tjerao kupačice s plaže.

"Ajde, stavite me u medije. Ajde, stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku! Stavi me u medije! Hajde, stavi me u medije! Je*o ti Bog mater! Stavi me u medije, je*o ti pas majku u pi*ku!" vikao je muškarac.

 

Brojni negativni komentari i recenzije

Nakon što se priča proširila po medijima građani su počeli ostavljati negativne recenzije za vilu Centovi dvori, čiji vlasnik je jučer priznao da je on zvao policiju zbog kupačica.

> Meštrović: Nisam ih tjerao s plaže, zvao sam policiju jer su prošle kroz moja vrata

Iako se na nekim manje poznatim platformama za oglašavanje i dalje može vidjeti da objekt ima najviše ocjene i vrlo dobre recenzije, na Google recenzijama vila sad ima prosječnu ocjenu od 1.3 od maksimalnih 5. 

U više recenzija se vlasnika optužuje za lažno oglašavanje i okupaciju plaže.

Na Booking.com bez rezervacija

Na Booking.com više nisu dostupne ocjene i recenzije objekta, ali je istaknuto da vila više ne prima ni rezervacije.

"Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici. Ne brinite se, ovdje možete pronaći brojne druge objekte u blizini", piše iznad fotografija vile i plaže.

Centovi dvori više nemaju ni Facebook stranicu, ona je uklonjena jučer tijekom dana. Također, na oglasima se više nigdje ne spominje da je plaža privatna.
 

Pročitajte više

 

Pročitajte više