Recite nam: Tko je odgovoran za nerede koji se događaju u Zagrebu?

NEĆEMO pametovati, vi nam recite koga smatrate odgovornim za nerede koji se događaju ovih dana u Zagrebu. Prije toga donosimo nekoliko činjenica:

1. Jadranka Kosor i njena Vlada ne daju da se prosvjeduje na Markovom trgu. U demokratskom svijetu može se prosvjedovati bilo gdje. Nema nikakvih zabrana.

2. 50-ak huligana od kojih je većini zabranjen pristup na stadione provocira i napada policiju. Zašto nisu pod nadzorom kao kad se igraju utakmice? I za to je kriva Vlada jer je Zakon o navijačima nikakav.

3. Ostalih tisuću prosvjednika koji su proteklog tjedna prosvjedovali protiv Vlade žele samo bolji život u Hrvatskoj, provođenje reformi za oporavak zemlje, žele posao da mogu kupiti hranu sebi i svojoj obitelji.

4. Jadranka Kosor unatoč svemu što se događa odbija odrediti datum parlamentarnih izbora. Čeka li da bude mrtvih u demonstracijama kojima je cilj srušiti njenu vlast?

Recite nam, tko je po vašem mišljenju kriv za ovo što nam se sada događa? Mislite li da bi Kosor trebala raspustiti Vladu? Svoje mišljenje izrazite na našem forumu ili Facebook grupi te kroz anketu u desnoj koloni.

Pročitajte više