Roditelji pretučenog 17-godišnjaka: Bio je to divljački napad na maloljetnika, a ne navijačka tuča!

ZBOG napisa u pojedinim medijima i demantiranja istih, portalu nasice.com obratili su se roditelji pretučenog gimnazijalca Srednje škole Isidora Kršnjavog iz Našica. Za portal su ispričali što se jučer odgodilo njihovom 17-godišnjem sinu.

Oko 13.30 sati u parku u Našicama 17-godišnjak i njegova četiri prijatelja, jedan učenik 1. razreda srednje škole, ostali 2. razreda, prelazili su most koji dijeli Veliki park od puta za Šipovac. U tom trenutku bez ikakvog upozorenja 17-godišnjaka su napale dvije muške osobe, pričaju roditelji.

Udarivši ga s  leđa u stražnji dio glave, srušili su ga na pod, te  ga  nogama nastavili udarati po tijelu i glavi. Pri tome su drugom njegovom prijatelju zaprijetili kako će i njega istući, ali se on uspio istrgnuti, navode roditelji.

Maloljetnika su, ističu, nastavili tući nogama, a dječak koji se uspio otrgnuti počeo je zazivati policiju, nakon čega su dva napadača navukli kapuljače na glavu te pobjegli.

Prema riječima svjedoka napad je trajao oko 30-tak sekundi, ali dovoljno da su pretučenom srednjoškolcu slomili nos, natukli rebra, razbili arkadu, podljevima krvi zatvorili oko, te zadali plavice po drugom oku i po ušima, piše portal.

Mladić je, pričaju roditelji, od prvog udarca pao na pod u polusvjesno stanje, te se pola događaja zapravo ni ne sjeća, pošto se napad dogodio iznenada i s leđa. A nakon što su se napadači povukli, ostali učenici koji su sve mogli samo promatrati iz sigurne udaljenosti maloljetnika su odnijeli do Radija Našice te je odande prevezen u bolnicu.

Roditelji izričito negiraju povezanost sa navijačkim strastima što je navedeno u nekoliko medija, jer njihov 17-godišnji sin nije pripadnik niti jedne strane nogometnih navijača. Oni smatraju da je ovo bio divljački napad  dvoje punoljetnih osoba na maloljetnika.

Roditelji mole sve koji nešto znaju o ovom događaju da se obrate policiji jer njihov sin zbog nesvjestice nije vidio napadače. Nadu polažu u policijsku istragu da će se pronaći napadači i propisno kazniti.

Pročitajte više