Tučnjava i pucnjava bivših ruskih vojnika. Sukobili se na ulici, povod je djevojka?

Foto: X

Ruske vlasti pokrenule su kaznenu istragu masovne ulične tučnjave i pucnjave u gradu Čeljabinsku tijekom vikenda u kojoj su navodno sudjelovali ratni veterani iz Ukrajine.

Na snimci tučnjave koju su objavili lokalni mediji vidi se kako grupa muškaraca tupim predmetom tuče muškarca koji je ležao licem prema zemlji. Neki od muškaraca nosili su maske.

Nekoliko trenutaka kasnije, skupina muškaraca odjevenih u crno stigla je u dva automobila i počela pucati na prvu skupinu muškaraca, koji su potom pobjegli s tog područja.

Dužnosnici su rekli da su “svi oni koji su sudjelovali” u sukobu uhićeni nakon što je tučnjava izbila u subotu poslijepodne. Nije poznato koliko je ljudi privedeno. Neslužbeni izvori tvrde da su uhićena tri muškarca, uključujući jednog maloljetnika.

Povod ljubavni trokut, sudjelovali i vagnerovci?

"Oni koji su bili uključeni u sukob otvorili su vatru na svoje protivnike na temelju osobnog neprijateljstva", priopćilo je tijelo za provođenje zakona ne navodeći uzrok spora.

Neka izvješća sugeriraju da je ulična tučnjava možda izbila zbog "ljubavnog" trokuta, odnosa između žene, vojnika i veterana Wagnerove skupine plaćenika.

Međutim, prema izvješću jednog lokalnog medija, tučnjava je izbila nakon što je borca ​​Wagnera i njegovu djevojku navodno napala nepoznata skupina muškaraca. Nije bilo odmah moguće neovisno provjeriti izvješće u kojem se tvrdilo da su svi uhićeni tijekom vikenda članovi Wagnera.

Wagnerova plaćenička jedinica igrala je ključnu ulogu u ruskoj invaziji na Ukrajinu prije svoje kratkotrajne pobune i smrti njenog osnivača Jevgenija Prigožina prošlog ljeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.