Ruskinja vidjela presudu Fritzlu pa ubila očuha pervertita kojem je rodila troje djece

NAKON što je na televiziji danima pratila suđenje austrijskom monstrumu Josefu Fritzlu, 26-godišnja Olga Androva iz Duminičija u Rusiji, ubila je svog 48-godišnjeg očuha Nikolaja Kirkova, s kojim ima troje djece.

Kako prenose ruski mediji, očuh je Olgu godinama zlostavljao i silovao, a nakon što je vidjela da je Fritzl osuđen na doživotni zatvor, odjednom je shvatila kako ono što joj se događa "nije normalno i nije nešto što mora trpjeti" te je dohvatila očuhovu lovačku pušku i ustrijelila ga hicem u glavu.

Majci otkazalo srce kad je doznala

Olgina majka Žana je preminula od posljedica srčanog udara kojeg je doživjela nakon što je doznala da je njen suprug otac njenih unuka.

Tragično, ali sada zlostavljanoj i silovanoj djevojci prijeti zatvorska kazna zbog ubojstva iz osvete. Jedan obiteljski prijatelj je novinarima ispričao kako ju je na obračun s očuhom ohrabrilo svjedočenje Elisabeth Fritzl te je dodao: "Ako Olgu sad strpaju u zatvor, i to je bolja budućnost od one koju joj je očuh namijenio. Što god da sud odluči, ona će prihvatiti".

I.M.
Foto: AFP

Pročitajte više