Ryanairova novost: Kako biste se osjećali da putnik pokraj vas gleda pornić u zrakoplovu?

DIREKTOR niskobudžetne zrakoplovne kompanije Ryanair, Michael O'Leary, je rekao kako se nada da će na svojim letovima uspjeti ponuditi uslugu sličnu plaćanju televizije u hotelskim sobama.

Putnicima će omogućiti da se preko svojih iPada ili smartphonea priključe u Ryanairovu aplikaciju preko koje će moći platiti igrice, klađenje ili čak gledati porniće. "Ne govorim o tome da će to moći gledati na ekranima koji se nalaze sa stražnje strane sjedala koje svi mogu vidjeti. Bit će to na uređajima koje drže u rukama", kazao je O'Leary za britanski The Sun.

"Ako mogu hoteli, zašto ne bismo mogli i mi"


"To imaju hoteli diljem svijeta pa zašto ne bi i mi", upitao je O'Leary te dodao kako bi se taj plan mogao ostvariti za oko godinu dana. Problem im predstavlja osiguravanje dovoljno jakog "broadband" priključka za zrakoplove.

No, mnogi se protive gledanju pornića u zrakoplovu. "Možda i postoji razlog za gledanje pornića u hotelu, no tamo se oni gledaju u privatnosti sobe. Svi mogu vidjeti pornografiju u zrakoplovu. To je pogrešno", kazao je Bob Atkinson iz Travelsupermarketa.  

Pročitajte više