Šaman Luka Hodak: Jadranka će mnogim kriminalcima iz HDZ-a doći glave

NAJPOZNATIJI šaman u Hrvata, Luka Hodak iz Saborskog, rekao je kako premijerka Jadranka Kosor ima tri odlike po kojima je prepoznatljiva još od devedesetih - poštenje, stručnost i socijalnu osjetljivost. Naveo je kako je idealna osoba za premijersku poziciju u situaciji u kojoj se Hrvatska našla nakon dvadesetogodišnje pljačke.

"Mnogi koji su ogrezli u kriminalu i korupciji i ne slute da će ih baš Jadranka doći glave svih, i to najviše onih iz stranke kojoj je na čelu", rekao je Hodak za Jutarnji list te dodao kako su "teorije nevinosti" pojedinih ministara "priče za malu djecu".

"Takav način vladanja HDZ će i ovaj put stajati predsjedničkih izbora"

"Počela je katarza, kako HDZ-a tako i svih razina vlasti, i tko ne pobjegne sam, kao neki, past će od ruke istražnih tijela koja će im silom novonastalih prilika pokucati na vrata. Mnogi će nakon čistilišta koje nas očekuje morati skinuti gaće sa sebe jer ni one nisu njihove. 2010 godina biti će kobna za mnoge, ali i kraj političkog sustava kakvog smo dosad poznavali", prorekao je Hodak, dodajući kako je  "HDZ godinama `moneypulirao` državnim novcem, odnosno kunama hrvatskih građana i pravo je čudo da se sustav nije urušio i prije".

"Takav način vladanja HDZ će i ovaj put stajati predsjedničkih izbora. Stranački kandidat za predsjednika neće se ni približiti drugom krugu, a kamoli ući u njega. Pobjedu će odnijeti iskreni političar jer građanima je dosta laži, niskih uvreda i `moneypulacija`", rekao je Hodak za kraj.

Pročitajte više