Šamaranje na sjednici HDZ-ovog odbora u Plaškom: Spominjali se poginuli sinovi

ČLANOVIMA HDZ-a je punjenje stupaca u rubrici crna kronika postalo sportska disciplina. Naime, nakon svih incidenata o kojima se pisalo proteklih tjedana, sinoć se dogodio još jedan - na sjednici Općinskog odbora HDZ-a Plaški došlo je do fizičkog obračuna.

Kako se doznaje iz PU karlovačke, do obračuna između 50-godišnjeg Borisa Sliškovića, predsjednika lokalnog ogranka HDZ-a, i 49-godišnjeg Damira Šalova, zamjenika načelnice općine, došlo je sinoć oko 19 sati.

Slišković, kojem je Šalov navodno opalio šamar i to zbog "teške uvrede i provokacije na račun njegova poginulog sina", za Radio Mrežnicu je rekao kako se o svemu mora konzultirati sa županijskim čelnicima svoje stranke. "Postoje unutarnji problemi, ali nisu za javnost dok se ne riješe", naveo je Slišković.

Drugi sudionik okršaja, Šalov je rekao: "Ne bih to nazvao sukobom, nego je baš bilo kontra. Na sastanku Općinskog odbora HDZ-a predsjednik je iznio jednu tešku provokaciju, za koju ja ne želim da izađe u medijima, jer se radi o mom poginulom djetetu, ali to nije bitno, i ja sam na to reagirao. O detaljima ne bih. Nije bilo nikakve tučnjave ili nečeg sličnog tome. Cijeli Odbor je nakon tog događaja izašao van, zajedno sa mnom, i nitko mu više nakon toga nije dao nikakvu podršku i mi kao Odbor očekujemo da da ostavku na svoje mjesto".

Šalov je dodao i kako Slišković uvijek "radi neke smetnje, probleme i ne slaže se sa većinom Odbora" te kako bi zahtjev za Sliškovićevom ostavkom podnijeli i da nije bilo sinoćnjeg incidenta, a sada očekuju da je da sam.

I.M.
Foto: Radio Ogulin

Pročitajte više