Samsung Galaxy i SK Telecom T1 igrat će finale LoL World Championshipa

Foto: Riot Games/LoLesports Flickr
 
Samsung Galaxy je bez većih problema slavio u polufinalu protiv kineske ekipe Team WE i zakazao meč protiv SK Telecom T1 u finalu World Championshipa. Bit će to reprize prošlogodišnjeg finala u kojem je SKT osvojio svoju treću titulu svjetskih prvaka svladavši protivnike rezultatom 3-1.
 
Nakon što je jučer u iznimno napetom polufinalu slavio SKT protiv kineske ekipe Royal Never Give Up, danas je i druga korejska ekipa osigurala svoje mjesto u finalu te time uništila snove domaće publike da će na Ptičjem gnijezdu u Pekingu gledati domaću ekipu. Team WE je sjajno započeo seriju s vrlo dominantnom pobjedom u prvom meču. Samsung Galaxy je vrlo upitnim potezima omogućio protivnicima da upišu prvu pobjedu. Na kraju meča uvjerljivo je slavio Team WE, a Samsung je vrlo netipično uspio uzeti samo jedan kill. 
 
To je bilo sve što smo vidjeli od kineske ekipe. Iako su u idućoj partiji imali dobru timsku kompoziciju na kraju nije bilo dovoljno snage za uzeti meč. Svi oni koji su se nadali čudu kineske ekipe protiv prošlogodišnjih finalista ostali su razočarani. Tek u posljednjem četvrtom meču Team WE je krenuo sjajno, ali i dalje nisu mogli napraviti dovoljno štete protiv Galia s druge strane. Ukupnim rezultatom 3-1 na kraju je slavila korejska ekipa koja će igrati finale drugu godinu zaredom. 
 
SK Telecom T1 i Samsung Galaxy igrat će finale League of Legends World Championshipa na Nacionalnom stadionu u Pekingu, 4. studenog. s početkom u 8:00 po našem vremenu.
 
 

Pročitajte više