Šanker iz gej bara u SAD-u gdje se dogodio masakr: Mislio sam da ću umrijeti

Foto: Instagram

ŠANKER iz gej kluba Q u Colorado Springsu gdje je ubijeno pet osoba, a ranjeno 18, opisao je trenutak kada je napadač počeo pucati po lokalu.

Policija je objavila da je napadač 22-godišnji Anderson Lee Aldrich koji je prije godinu dana svojoj majci prijetio bombom. Policija je kod mladića pronašla razno oružje. Još uvijek se istražuje radi li se o zločinu iz mržnje. Konobar iz kluba Michael Anderson kaže kako je prvo začuo glasne pucnjeve, a kada je podigao pogled, shvatio je odakle dolaze. 

"Ugledao sam osobu s pištoljem pa sam se sagnuo ispod šanka dok su oko mene padale krhotine stakla", ispričao je 25-godišnji šanker za Mirror.

"Mislio sam da ću umrijeti"

Mladić kaže da je potom uspio pobjeći u stražnji dio lokala gdje se skrio s dva gosta. Od tamo su on i gosti vidjeli ljude koji bježe kroz netom otvorena vrata.

"Mislio sam da ću umrijeti. Bio sam spreman na to da će me upucati, no onda su pucnjevi stali. Dvije minute poslije skupio sam hrabrosti i počeo bježati. Onda je uslijedio šok - jedan muškarac je ležao na podu i bio je upucan u vrat", ispričao je Anderson za Mirror.

Šanker je vidio da je dvoje ljudi svladalo napadača te ga držalo pribijenog na pod. "To sam i rekao policiji koja je u tom trenutku dolazila na mjesto nesreće", kaže konobar. Da su gosti lokala svladali napadača potvrdilo je više svjedoka koji su tada bili u gej klubu.

Pročitajte više