SAP NetWeaver nova uslužna platforma

NA REDOVITOM godišnjem okupljanju sa novinarima SAP je predstavio vodeću integracijsku i aplikacijsku platformu - SAP NetWeaver.

Riječ je o platformi namijenjenoj osiguranju proširivosti u različitim informatičkim okruženjima koja omogućava organizacijama da integriraju ljude, informacije i poslovanje u različitim tehnologijama i organizacijama.

"SAP NetWeaver zaokružena je uslužna poslovna platforma za sva SAP-ova rješenja koja služi kao okosnica SAP-ova paketa rješenja te pruža cjelovitu, otvorenu i fleksibilnu infrastrukturu koja omogućava poduzećima da ostvare dodatnu vrijednost od postojećih informatičkih ulaganja", izjavio je okupljenima novinarima Sergej Lugović, marketing manager.

SAP NetWeaver potpuno je interoperabilan s Microsoft .NET-om i IBM WebSphere-om (J2EE) pružajući klijentima fleksibilnost za rad sa heterogenom infrastrukturom, minimalizirajući složenost i smanjujući ukupne troškove. SAP, IBM i Microsoft nedavno su osnovali zajedničke centre za tehnološku suradnju i pomoć koji će okupljati stručno osoblje za potporu poduzećima u usredotočavanju na projekte klijenata koji se tiču korištenja SAP-ova NetWeavera i njegove integracije s IBM WebSphere i Microsoft .Net.

Neformalni susret s novinarima dodatno je zaokružen i informacijama o poslovnim uspjesima SAP-a na globalnom i lokalnom tržištu tijekom protekle godine, a Sergej Lugović iznio je i nekolicinu planova za ovu godinu.

SAP Tvrtka SAP d.o.o. podružnica je vodeće svjetske korporacije SAP AG sa sjedištem u Waldorfu, Njemačka. Bavi se razvojem e-business rješenja za sve vrste industrija i sva vodeća svjetska tržišta. Ima 30-godišnje iskustvo, 10 milijuna korisnika, 36.000 instalacija, 1000 partnera i 21 industrijsko rješenje.

Najveći je svjetski proizvođač programa za unapređenje poslovnih procesa, podršku poslovanja tvrtki i digitalno povezivanje poslovnih procesa više korporacija, te treći svjetski neovisni proizvođač softvera.

Pročitajte više