SDP: Malo smo zezali HDZ, ali je cijela stvar postala viralna

Foto: SDP

NAKON što je premijer Andrej Plenković zbog afere Mreža smijenio ministra gospodarstva Davora Filipovića, na internetu je osvanula stranica naziva Ministromat. Građani su ulaskom na stranicu dobivali svoj redni broj kako bi ih Plenković "uzeo u razmatranje" kao buduće ministre. 

Sada su se o svemu oglasili iz SDP-a, priznavši kako oni stoje iza stranice. "Malo smo zezali HDZ, ali je cijela stvar postala viralna! Napravili smo www.ministromat.com iz zafrkancije, skoro kao ispušni ventil za Plenkovićeve rošade Pokemona, ispričavamo se, HDZ-ovih ministara.

Otužna je to činjenica, no treba podsjetiti: u sedam godina mandata, Plenkovićevi 'nepogrešivi radari' uspjeli su pogriješiti čak trideset puta! To je primjerice u Ministarstvu gospodarstva rezultiralo s čak pet ministara u sedam godina. A govorimo o ministarstvu koje je presudno za uspješno funkcioniranje države", naveli su iz SDP-a. 

"Odlučili smo nastaviti farsu"

"Toliko o 'sposobnosti Vlade', koju vidi doslovno samo Plenković i građani koji od HDZ-ove vlasti imaju direktne materijalne koristi. U Ministromat nismo uložili niti eurocent promocije, nismo ga gurali po forumima ili grupama. Pa ipak, eksplodirao je u posjetima – to dovoljno govori o sentimentu građana, kao i njihovoj 'vjeri' u sve buduće-bivše Habijane.

S obzirom na promenadu u ministarstvima te generalnom sentimentu građana prema ovoj Vladi, nije nas iznenadila činjenica da preko 43.000 građana (veličina grada Šibenika!) barem u šali vjeruje da bi bili bolji ministri od HDZ-ove Pokemonijade. A znate što? To mislimo i mi.

Zato smo odlučili nastaviti farsu! Posjetite Ministromat, a ako želite saznati 'Što bi ti napravio da si Ministar u Hrvatskoj' ulogirajte se na našu platformu i pridružite se zafrkanciji. (Napomena: svi odgovori dolaze u obzir, jer u HDZ-ovoj Hrvatskoj stvarnost je luđa od svake satire).

Zezajmo se još malo, dok Kukavica ne kaže kad ćemo na izbore, a onda ajmo zaokružiti te listiće! Više informacija na: https://www.ministromat.com/. Živi nam bili, budući ministri", zaključili su. 

Pročitajte više