SDP stao iza osumnjičenika Vlahušića: Optužnica nam je zasjenila dubrovačke uspjehe!

"OVA OPTUŽNICA zasjenjuje sve što smo do sada dobro napravili", rekao je danas zamjenik gradonačelnika Dubrovnika Niko Šalja koji je zajedno s kolegama iz SDP-a odnosno saborskom zastupnicom Tatjanom Šimac Bonačić kao i predsjednicom Gradskog vijeća Olgom Murrati podržao gradonačelnika Andru Vlahušića protiv kojeg je Uskok podigao optužnicu za aferu Šipan. 

> Vlahušić o optužnici Uskoka: Nisam ja tu ništa, nego Vićan i Društvo prijatelja

Prema Šalji i dubrovačkim SDP-ovcima u svemu je sada jedino sporno da sada HDZ želi da Vlahušić podnese ostavku-

"Ne želimo da ove optužbe od strane oporbe naruše rad gradske uprave", rekao je Šalja na konferenciji za novinare dok je Murrati naglasila da su saborski zastupnici Frano Matušić kao i Dubravka Šuica trebali tražiti ostavke u Saboru kada je Sanader pobjegao iz zemlje, a HDZ-ovci masovno selili u zatvore. Murrati kaže i da je gotovo pa nemoguće da HDZ traži nečiju ostavku jer te proziva zbog kriminala i jer nitko iz njihovih redova nije putnik za Remetinac,

"HDZ nema moralno pravo tražiti ostavku", naglasila je Murrati dok je Šimac Bonačić dodala kako je sada predizborno vrijeme te treba nastaviti raditi ono što su i do sada radili. Isto tako rečeno je da će se pričekati kraj priče Afere Šipan te da vjeruju u pravnu državu.

Pročitajte više