SDP-ovac Klisović: Neću komentirati Bandićev politički život dok ne prođe sprovod

Foto: FaH/Pixsell

SDP-OV kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović danas je, izrazivši sućut obitelji gradonačelnika Milana Bandića, rekao da je Bandić obilježio 20 godina Zagreba na svoj način, a ne želi polemizirati o njegovom političkom radu dok ne prođe sprovod.

"Osobno ga nisam poznavao, no mogu reći da je on stvarno obilježio 20 godina Zagreba na jedan svoj način", rekao je Klisović u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Dodao je da se njegova obitelj, prijatelji i svi koji su ga voljeli imaju pravo dostojanstveno oprostiti od njega te da neće polemizirati o njegovom političkom radu i ostavštini dok ne prođe sprovod.

"Bit će vremena za to nakon toga i ja neću, dok se obitelj ne oprosti, komentirati politički život Milana Bandića", kazao je Klisović.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više