Šef Socijaldemokrata: Nama ne treba pomoć niti Rojsa niti Glavaša

Foto: Hina

Predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović danas je u ime stranke i saveza Naša Hrvatska poslao poruku glasačima ljevice kako su oni moderna, istinska, socijaldemokratska ljevica koja može jamčiti da će braniti i štititi vrijednosti socijaldemokracije u Saboru. 

"Mi nismo ona ljevica koja želi i kojoj treba pomoć niti Rojsa zvanog „tko je jamio, jamio je“, niti Glavaša zvanog „selotejp“. Branit ćemo socijaldemokratske vrijednosti u svakoj prilici, kod donošenja svakog zakona i odluke u Saboru“, rekao je Vidović.

Istaknuo je kako su Socijaldemokrati mlada stranka čija je svrha stvarati pretpostavku da se u Hrvatskoj uspostave vrijednosti koje je socijaldemokracija donijela prije 150 godina i koje su postale sastavni dio civilizacijskih vrijednosti.

Socijaldemokratske vrijednosti

"Mi možemo biti pragmatični, ali nikada nećemo na bilo koji način ugrožavati te vrijednosti. Iz ove kampanje izlazimo kao oni koji su se postavili odgovorno i iskreno, koji su se bez manipulacije obratili našim sugrađanima i zatražili njihovo povjerenje“, izjavio je Vidović.

Dodao je kako iza saveza Naša Hrvatska stoje ljudi koji su svoje profesionalne karijere i čestitost stavili na dispoziciju građanima i koji su spremni zagovarati njihove interese.

„Snaga naših građana iskazuje se između ostalog i u činjenici da imaju olovku kojom mogu zaokružiti one koji će njihove interese i vrijednosti ponajbolje zastupati. Za našu zemlju, za našu Hrvatsku, ozbiljno i odgovorno“, zaključio je Vidović.

Socijaldemokrati na parlamentarne izbore izlaze s partnerima iz saveza Naša Hrvatska, Hrvatskim laburistima – Strankom rada i Demokratima u osam izbornih jedinica, a u trećoj s Nezavisnom platformom Sjever župana Matije Posavca te u osmoj s IDS-om i PGS-om.

Pročitajte više