Šefica udruge na "Hodu za život" mahala tuđom bebom. Majka vikala: Glava, glava!

Foto: Facebook

Danas se u Zagrebu održao deveti "Hod za život" pod geslom "Glas rođenih za život nerođenih".

>> U Zagrebu održan "Hod za život", policija okruživala protivnice. Po jednu došla hitna

Na skupu je govorila Alberta Vrdoljak, predsjednica udruge Betlehem. Zahvalila je onima koji su izašli na ulice kako bi pokazali da je život dragocjen i da se za njega vrijedi boriti. 

"Danas je ovdje hodala majka koja je žrtva dugogodišnjeg seksualnog zlostavljanja od strane svoga oca. Među vama je hodala majka koja je žrtva trgovanja ljudima, među vama je danas hodala majka koja nosi blizance i kojoj su svi govorili da je to previše za nju, da ona ne može iznijeti to, da se ona ne može ohrabriti za život. Među vama je hodala majka Ivana koju je rođena majka u 21. stoljeću prisiljavala na pobačaj", pričala je Vrdoljak.

Nakon nje je na pozornicu izašla spomenuta Ivana. "Znate li da su mene u 21. stoljeću u ordinaciju zatvorila dva liječnika i vlastita majka u centru Zagreba i prisiljavala na pobačaj? Ali udruga Betlehem je ovdje i mali David se rodio", rekla je dok je u naručju držala bebu, prenosi Telegram.

Predsjednica udruge Betlehem potom je uzela dječaka u ruku i podigla u zrak, a bebi je glava pala unatrag. Okupljeni su navijali, a majka je nekoliko puta viknula predsjednici udruge: "Glava, glava!"

Pročitajte više