Šeks otišao iz Sabora zbog novog Burićevog showa



DINKO BURIĆ uspio je potjerati Vladimira Šeksa iz Sabora! HDSSB-ov zastupnik koji već danima neopisivo diže živce HDZ-ovcima i danas je imao svoj show na Markovu trgu. Opomene i isključivanje mikrofona nisu pomagale, pa je čak i uvijek ratoborni Šeks ostao bez ijednog asa u rukavu.

"Mi iz HDSSB-a smo narodni zastupnici, a vi ste stranački poslušnici, klimavci koji podliježu samo stranačkoj stezi. Slavonija i cijela Hrvatska kontaminirani su HDZ-ovom nesposobnošću i neosjetljivošću za sudbinu građana, za sve veće siromaštvo i za kriminal i korupciju neviđenih razbora", rekao je Burić nadglasavajući se s HDZ-ovcima koji su mu čitavo vrijeme gasili mikrofon, ali nikako ga nisu mogli ušutkati.

Zbog Burićevog performansa Šeks je na kraju odustao od nastupa pred zastupnicima u ime HDZ-a, te napustio sabornicu. Poručio je tek da zbog Burićevog ispada osjeća neopisiv stid. "Zbog toga stida i srama, jer sam bio nazočan ovakvom ponašanju, dalje neću govoriti", kazao je Šeks koji je sabornicu napustio iz pljesak kolega iz HDZ-a.

Pročitajte više