Selak Raspudić: Čini se da Domovinski pokret ide u pregovore samo s HDZ-om

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Marija Selak Raspudić danas je dala izjavu za medije i komentirala poziv koji je mostovac Nikola Grmoja uputio Domovinskom pokretu za sastavljanje saborske većine bez Možemo i SDSS-a.

"Domovinski pokret se maloprije izjasnio, čini se da doista idu u pregovore samo s HDZ-om", kazala je, referirajući se na odbijenicu koju je DP uputio Grmoji, objavio je Telegram.

Selak Raspudić smatra da HDZ treba poslati u oporbu i osloboditi institucije u Hrvatskoj te da ćemo vidjeti "koje političke opcije imaju dovoljno zrelosti da se to dogodi".

"Sjetimo se kakve je plakate objavljivao DP"

Komentirala je i tvrdnju DP-a da su Mostu prije tri mjeseca nudili suradnji koju mostovci nisu prihvatili.

"Jedno je što se događalo prije tri mjeseca, a nisu nam tada nudili suradnju jer su paralelno kroz deklarativno nuđenje suradnje igrali mnogo prljaviju igru kojom se rušio Most", dodala je, još jednom poručivši opozicijskim strankama da pošalju HDZ u oporbu.

"Nije nitko njima ništa nudio, razgovara se o različitim mogućnostima. To je jedna koja je njima ukazala da mogu zagovarati ono što su zagovarali tijekom cijele kampanje. Podsjetimo se kakve su plakate objavljivali i tko je po njima bio na strani četnika, a s kim se danas razgovara", rekla je Selak Raspudić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.