Šestero mrtvih u katastrofalnom sudaru na autocesti kod Los Angelesa

NAJMANJE šest osoba je poginulo, a još 12 ih je ozlijeđeno u katastrofalnom sudaru koji se noćas dogodio na autocesti u blizini Los Angelesa, javljaju američki mediji.

U nesreći su sudjelovala tri vozila, a sudar je, prema prvim informacijama, prouzročio vozač Fordovog SUV-a, koji je iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, probio ogradu koja dijeli dva suprotna traka autoceste i sudario se s kombijem koji je stigao iz suprotnog smjera. Ford se sudario s kombijem iz konvoja kalifornijske Baptističke crkve, koji je prevozio sportaše lokalnog sveučilišta, potvrdila je Kalifornijska cestovna patrola.

Ford se nakon sudara zapalio, a u njemu je nastradalo pet osoba. Na dva sudarena vozila potom je naletio još jedan iz konvoja koji su činila tri kombija Baptističke crkve, dok je treći kombi uspio izbjeći udarac. Na mjestu tragedije poginule su tri osobe, dok su još tri zbog težine ozljeda preminule u bolnici. No zbog stanja u kojem se nalazi nekoliko teže ozlijeđenih strahuje se da bi konačan broj žrtava mogao biti i veći.

Pročitajte više