Šimunić: U osam mjeseci potrošili smo 40.000 kn na printanje. U tri sljedeća 2000 kn

Screenshot: Facebook

GRADONAČELNIK Oroslavja Viktor Šimunić objavio je na Facebooku novi mjesečni izvještaj o tome koje je sve promjene uveo otkako je na čelu grada.

"Matematiku napravite sami i vidite štedimo li ili ne"

"Pošto sam dobio nekoliko prigovora da to radim u svoje uredovno vrijeme, sada je skoro pola 11, a snimamo mjesečni izvještaj. Htio bih vas izvijestiti o tome što se radilo u 11. mjesecu i što će se raditi u narednom razdoblju. Gradski proračun je stavljen na javno savjetovanje 15.11., koje će trajati do 15.12. Ako imate kakvih savjeta, slobodno se izjasnite. Neke stvari smo možda zaboravili, i mi griješimo. Glavne prioritete smo recimo odredili. Na printanje smo od 9. do 11. mjeseca izdvojili 2000 kuna, a u prvih osam mjeseci 40.000 kuna. Matematiku napravite sami i vidite štedimo li ili ne", rekao je između ostalog Šimunić.

Šimunić: Prošla HDZ-ova vlast potrošila je na tonere 100 tisuća kuna

Podsjetimo, on je krajem kolovoza objavio da je prethodna HDZ-ova vlast u Oroslavju u nešto više od godinu i pol dana na tonere potrošila 100.000 kuna.

Inače, Šimunić je postao poznat javnosti nakon što je pustio snimku u kojoj mu šef zagorskog HDZ-a Žarko Tušek nudi što god želi u zamjenu za podršku na lokalnim izborima. Tušek je nakon te afere podnio ostavku na mjesto šefa zagorskog HDZ-a.

 

Pročitajte više