Sin Steve Culeja preselio na Instagram: Pozdravlja sa "Za dom spremni" i hvali se dobitkom na kladionici

Foto. Facebook, Instagram

DOMAGOJ CULEJ, sin HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, široj javnosti postao je poznatiji prije nekoliko dana, nakon što se na svom Facebook profilu pohvalio očevom plaćom te citirao pjesmu "Jasenovac i Gradiška Stara", koja veliča ubijanje Srba u Drugom svjetskom ratu.

> Sin Steve Culeja veličao ubijanje Srba, hvalio se tatinom saborskom plaćom, pa obrisao Facebook profil

Inače, mladi Culej je nakon što je njegov Facebook profil privukao medijsku pozornost privremeno deaktivirao profil, a potom ga je ponovno aktivirao, prebacujući postavke većine objava na 'privatno', kako ne bi bile vidljive široj javnosti.

Na sinove objave reagirao je i zastupnik Culej, koji je za Index prokomentirao situaciju.

"Što se tiče plaće, to je bila sprdačina preko Facea, ljudi su ga vrijeđali da je sin od uhljeba, sin od lopova, ovako onako. Naravno, sve je to organizirano od nekih anonimusa, Pernarovih poklonika, cjelodnevna je haranga na mojeg sina, zbog obične rasprave s nekim sličnim na Facebooku", rekao je za Index Culej, a osvrnuo se i na sinovo objavljivanje stihova iz ustaških pjesama na društvenim mrežama.

"Rekao sam mu da nije vrijeme takve stvari puštati, to je bilo neko prošlo vrijeme, poslijeratno kad se to slušalo", rekao je Culej.

> Culej komentirao sinove ispade na Facebooku: Rekao sam mu da nije vrijeme puštati ustaške pjesme

No, u međuvremenu je otkriveno kako je mladi Culej aktivan i na Instagramu. U jednoj objavi na toj platformi, Domagoj Culej je uz fotografiju bivše Vlade Zorana Milanovića i natpis "Prodali su naše snove, kurvini sinovi", napisao i ustaški uzvik "ZDS!", odnosno "Za dom spremni!".

Usto, mladi Culej se pohvalio i kreditom u kladionici, odnosno na kladomatu.

Pročitajte više