Sin visokog policijskog dužnosnika u Crnoj Gori brutalno ubio bogatu Ukrajinku s kojom je bio u vezi

Foto: Facebook

KOTORSKA policija raspisala je potragu za Arsenijem Stanovićem, kojeg se sumnjiči da je u petak navečer ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu s kojom je donedavno bio u ljubavnoj vezi, potvrđeno je CdM-u iz vrha policije. Stanović je, inače, sin visokog policijskog službenika iz Kotora.

Policija je prikupila mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju da iza zločina stoji osoba s kojom je Ukrajinka bila u dugogodišnjoj vezi, a među tragovima je, kako piše podgorička Pobjeda, i DNK osobe za koju se sumnja da je ubila Lašmanovu.

Tijelo Lašmanove policija je našla u petak navečer u njezinu stanu u Kotoru. Obdukcijski nalaz pokazao je da je Lašmanova brutalno ubijena. Prema saznanjima CdM-a, ubojica ju je tupim predmetom više puta udarao po glavi, a zatim je nekoliko puta ubo oštrim predmetom.

Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila je kao konobarica. Brzo je postala moćna i utjecajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetke milijuna eura. Riječ je o direktorici kompanije Sea Trade. Lašmanova je vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre kane u Budvi.

Pročitajte više