Sin Vučićevog kuma divljao Lamborghinijem i provocirao policiju. Oduzeli su mu ga

Foto: MUP Srbije, Screenshot: Twitter

POLICIJA Srbije zaplijenila je Lamborghini nakon objavljene snimke na kojoj Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, divlja po beogradskim ulicama, provocira i izaziva policiju da ga zaustavi.

"Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. Ministarstvo unutarnjih poslova je zakonito, odlučno i dosljedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja sigurnosti građana", stoji u objavi MUP-a Srbije na službenom Instagram profilu uz fotografije zaplijenjenog Lamborghinija.

Panić mlađi vrijeđao i provocirao policiju dok je divljao po Beogradu

Naime, Panić mlađi je prije nekoliko dana objavio snimku na kojoj vrijeđa i provocira policiju da ga zaustavi dok divlja po beogradskim ulicama u skupocjenom automobilu. "Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem što je beogradski fantom", čuje se kako Panić mlađi govori. 

Tko je Petar Panić?

Ovo nije prvi put da Panić mlađi bahato vozi auto i vrijeđa policajce, piše Nova.rs te objašnjava vezu Petra Panića i Aleksandra Vučića. Pišu tako da su Panić i Vučić vrlo bliski iz svojih radikalnih dana. Panićev profil na Facebooku prepun je zajedničkih fotografija s Aleksandrom Vučićem iz starih dana.

Poznat je po nadimku Pana i ranije je dovođen u vezu sa surčinskim, a zatim i sa zemunskim klanom, a rodom je iz Zemuna.

KRIK je izvještavao o njegovoj nasilnoj naravi te da je za ulične probleme, koje su tada imali vodeći ljudi Srpske radikalne stranke, bio zadužen upravo Panić. KRIK tako piše da je protiv Panića samo od 2018. godine podnijeto 13 kaznenih prijava zbog 16 kaznenih djela. Podnošene su prijave zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških i lakih tjelesnih ozljeda, iznude, nedozvoljenog držanja oružja, prometnih nesreća, ali i zbog neovlaštenog arheološkog iskopavanja.

Karijeru je započeo, piše dalje Nova.rs, kao tjelohranitelj lidera radikala Vojislava Šešelja i prvi put je u javnost dospio kada je poslije jednog televizijskog duela pretukao odvjetnika Nikolu Barovića ispred televizijskog studija. Suđenje se otezalo i odgađalo zbog navodnih Panićevih zdravstvenih problema, a otud i poznata Šešeljova izjava da se "Barović pokliznuo na koru od banane".

Činilo se da će cijela stvar otići u zastaru, ali je Barović ipak završio u zatvoru 2007. godine. Osuđen je na osmomjesečnu kaznu zatvora u kojem se potom sukobljavao s ostalim zatvorenicima. Brutalno je prebijen u jednom okršaju, jedva je preživio i tako je ostao bez oka.


 

Pročitajte više