Širi se prevara s parkiranjem u Zagrebu

Širi se nova prevara, ovaj put s parkiranjem u Zagrebu. Zagrebački holding objavio je upozorenje na SMS poruke koje se šire, a tiče se upravo plaćanja parkinga u Zagrebu, odnosno navodnih kazni za parkiranje. "Ukoliko zaprimite sms poruku ovakvog ili sličnog sadržaja, molimo Vas da ne otvarate navedeni link. Upozoravamo da navedena sms poruka nema nikakve veze sa Zagrebačkim holdingom", poručili su iz Holdinga. U prevarantskoj poruci stoji: "Posljednje upozorenje da platite kaznu za parkiranje prije nego sto je posaljemu na sud, prijavite se", uz maliciozni link. 

Širi se nova prevara, ovaj put s parkiranjem u Zagrebu.

Zagrebački holding objavio je upozorenje na SMS poruke koje se šire, a tiče se plaćanja parkinga u Zagrebu, odnosno navodnih kazni za parkiranje.

"Ako zaprimite SMS poruku ovakvog ili sličnog sadržaja, molimo Vas da ne otvarate navedeni link. Upozoravamo da navedena SMS poruka nema nikakve veze sa Zagrebačkim holdingom", poručili su iz Holdinga.

U prevarantskoj poruci stoji: "Posljednje upozorenje da platite kaznu za parkiranje prije nego što je pošaljemo na sud, prijavite se", uz maliciozni link. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.