Mrtvi pijani zaprešićki komunalci poispadali iz kombija, pogledajte snimku

Foto: Index

SNIMKA radnika zaprešićke komunalne tvrtke Vodoopskrba i odvodnja koju je dobio Index kao da je ispala iz stereotipnih šala, internetskih memova ili s neke od stranica koje skupljaju bizarne situacije.

Na snimci koja se posljednjih nekoliko dana širi društvenim mrežama se vidi kako su zaprešićki komunalci poispadali mrtvi pijani iz službenog kombija i nemaju snage ustati. Obnevidjeli su od alkohola, moglo bi se reći.

Snimka je nastala 12. studenog na odlagalištu otpada u Zaprešiću. 

Pojavila se još jedna duža snimka koja se dijeli WhatsAppom.

"Kak buš išel takav gore pred Majcena, treba ići po regres"

"Kak bu išel takav gore pred Majcena, treba ići po regres", čuje se na snimci glas osobe koja snima popadale radnike. Ni osoba iza kamere ne zvuči baš trijezno i strašno joj je zabavno što bi pijani radnici trebali po regres kod direktora Vodoopskrbe i odvodnje Željka Majcena.

O Majcenu, HDZ-ovom direktoru Vodoopskrbe i odvodnje, Index je pisao u više navrata.

Direktor komunalne firme čiji radnici pijani ispadaju iz kombija je zloglasni HDZ-ov uhljeb

Uz već navedenu funkciju prvog čovjeka komunalne tvrtke čiji radnici mrtvi pijani ispadaju iz službenog vozila usred bijela dana, Majcen je i direktor gradske komunalne tvrtke Komunalno-Zaprešić d.o.o. Uz to je i rizničar lokalnog HDZ-a te jedan od čak sedam savjetnika HDZ-ovog gradonačelnika Željka Turka za - turizam.

> Nije šala: HDZ-ov gradonačelnik Zaprešića ima sedam savjetnika za turizam

Majcen se svojevremeno pokušao dokopati luksuzne limuzine vrijedne 340 tisuća kuna.

> HDZ-ov šef gradske firme kupuje limuzinu od 340.000 kuna

Pisali smo i kako je načelniku Općine Brdovec, SDP-ovom Alenu Prelecu, zaposlio sina u Komunalcu, dok je Majcenov sin Marko zaposlen u općini Brdovec kao viši stručni suradnik za legalizaciju objekata.

> HDZ-ovac i SDP-ovac jedan drugom zaposlili sinove

Naposljetku, pisali smo i kako je Majcen u gradskoj firmi uhljebio pola obitelji.

> HDZ-ov direktor uhljebio pola obitelji

"Radnici su udaljeni s radnog mjesta"

"Najoštrije osuđujemo postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika. Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni sa radnog mjesta te će protiv istih biti pokrenut odgovarajući stegovni postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline", odgovorili su iz zaprešićke Vodoopskrbe i odvodnje na Indexov upit.

Pročitajte više