Sisak: Županijski HSS najavio za 27. veljače stranački skup u Kutini

SISAČKOMOSLAVAČKI Županijski odbor HSS-a odlučio je da će 27. veljače u Kutini održati skup općinskih, gradskih i županijskih vijećnika te stranke na kojem će se raspravljati o platformi HSS-a za iduće lokalne izbore, izvijestila je danas predsjednica Županijskog odbora HSS-a Marijana Petir.

Platformu HSS-a za iduće lokalne izbore, o kojoj će na skupu u Kutini raspravljati vijećnici HSS-a u tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave u Sisačko-moslavačkoj županiji, pripremit će predsjednici općinskih vijeća i načelnici iz HSS-a zajedno s predsjedništvom Županijske organizacije te stranke.

Na skupu u Kutini razmotrit će se koliko su ostvareni planovi stranke u općinama, gradovima i Županiji u proteklom razdoblju, a utvrdit će se i planovi HSS-ove politike i jačanja stranačkih organizacija u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Sisačko-moslavački HSS prihvatio je i plan aktivnosti u ovoj godini, a kao temeljne zadaće istaknute su afirmacija radićevske politike HSS-a, jačanje stranačkih organizacija u općinama, gradovima i na razini Sisačko-moslavačke županije, te organizacija proslave 100. obljetnice osnutka HSS-a u Hrastovici blizu Petrinje.

Pročitajte više