Škare Ožbolt: Kapetan Dragan mi je mailom izjavljivao uvrede i psovke, a ne ljubav

"KAPETAN DRAGAN sam je kumovao svojem progonstvu zbog pisama koje je slao bivšoj hrvatskoj ministrici pravosuđa Vesni Škare Ožbolt", objavio je srpski tabloid Alo!. Prema njihovom tekstu, Kapetan je našoj bivšoj ministrici slao ljubavna pisma "što je nju razbjesnilo te je pozvala svjedoke da se jave". Alo! dodaje kako su hrvatski dokazi protiv Kapetana Dragana jako slabi te da bi "hrvatsko pravosuđe puno više voljelo da nije donesena odluka o izručenju jer su dokazi vrlo slabi".

"Sva pisma koja sam dobila od Kapetana Dragana su predana DORH-u i nalaze se ondje", rekla je za Index Vesna Škare Ožbolt. Prema njezinim riječima, na jednom međunarodnom samitu prišla joj je novinarka Australiana i upitala za Kapetana Dragana. "Ja sam u politici od 1990. godine i znala sam situaciju i znala sam tko je Kapetan Dragan", opovrgla je Škare Ožbolt tekst Aloa! da je prijava protiv Dragana Vasiljkovića "osveta zbog ljubavnih pisama".

"Istina je da sam dobila od Dragana Vasiljkovića privatan mail u kojem je stajalo da je nedužan i da je neistina ono što mu se stavlja na teret", objašnjava Škare Ožbolt i dodaje da ona nije reagirala na ta pisma već je nastavila s procedurom. Nakon toga, Kapetan Dragan joj uskoro šalje još dva maila koji su vrvjeli uvredama i psovkama i koji su "sve samo ne izjavljivanje ljubavi".

Nedugo nakon toga, jednog jutra Škare Ožbolt pali računalo i ondje je dočekuje na ekranu poruka "Kapetan Dragan". Naime, nepoznati počinitelj poslao je na njezino računalo virus s tom porukom. Računalo su nakon toga uzeli pripadnici MUP-a koji su ga očistili od virusa, objasnila je za Index Škare Ožbolt koja je odbacila sve špekulacije da je ikada primila ljubavnu poruku od Kapetana Dragana.

Pročitajte više