Skočio s 14. kata zgrade u Tuzli. Dan kasnije u stanu našli mrtve dvoje djece i ženu

Tri osobe, od kojih je dvoje djece, ubijene su u Tuzli, a muškarac koji je vjerojatni počinitelj tog zločina nakon toga je počinio samoubojstvo, prenose lokalni mediji.

 

Policija je intervenirala sinoć nakon dojave o tome da je muškarac skočio s balkona jedne stambene zgrade u naselju Stupine u Tuzli. Na tom su mjestu zatekli beživotno tijelo muškarca i započeli očevid, a tek danas su ušli u stan za koji se utvrdilo da je u njemu boravio i tamo zatekli mrtvu ženu te dvoje djece. 

Pozivajući se na neslužbene izvore, portal tuzlanski.ba navod kako je riječ o supruzi i djeci muškarca koji se bacio s balkona. Policija pod nadzorom tužitelja provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ove tragedije.

Glasnogovornik tuzlanskog tužiteljstva Admir Arnautović izjavio je kako je potvrđena veza između samoubojstva muškarca i žene i dvoje djece čija su beživotna tijela otkrivena tek danas u stanu koji je koristila ista obitelj.  "Suprug i otac djece je počinio samoubojstvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje", izjavio je Arnautović.

Otkriven identitet muškarca

Tužiteljstvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubojstvo, no lokalni su mediji prenijeli kako je riječ o Mujagi Čikušiću. On je navodno po struci medicinski tehničar.

U trenutku smrti bio je zaposlenik Kliničkog centra u Tuzli, a nedavno se vratio u BiH s privremenog rada u Njemačkoj. U nedjelju navečer ubio se skočivši s 14. kata nebodera nakon što je, kako se pretpostavlja, usmrtio suprugu i djecu. Djeca koju je prije toga ubio bila su malodobna.

Nema potvrde da su do ove tragedije u toj obitelji zabilježeni slučajevi nasilja, a stanari u zgradi nisu ništa čuli niti vidjeli sve dok muškarac nije skočio s balkona.

Pročitajte više