Škoro objasnio što znači fotografija s bivšim premijerom Oreškovićem

Foto: Facebook Stjepo Bartulica

STJEPO BARTULICA, hrvatski povratnik iz SAD-a i konzervativac, na svom Facebooku objavio je jučer fotografiju s Miroslavom Škorom i hrvatskim premijerom s najkraćim stažem Tihomirom Oreškovićem.

Konzervativni aktivist, Miroslav Škoro i Tihomir Orešković na zajedničkom nedjeljnom druženju

"Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned", napisao je uz fotografiju Bartulica, koji je bio savjetnik za vanjsku politiku premijera Oreškovića te predsjednika Ive Josipovića. Široj javnosti je poznat kao pobornik konzervativnih desničarskih inicijativa poput Hoda za život.

Ova fotografija pokrenula je nagađanja da će se Škori u izbornoj utrci za parlamentarne izbore pridružiti i bivši premijer, koji je tu poziciju 2016. godine napustio nakon osam mjeseci kad je 125 zastupnika glasalo za njegov opoziv.

Domovinski pokret: "Ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta"

Uskoro su reagirali i iz Domovinskog pokreta.

"U povodu brojnih upita o značenju fotografije gospodina Stjepe Bartulice s Miroslavom Škorom i Tihomirom Oreškovićem, izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta. Veseli nas što okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i ulogama javnost će biti pravovremeno obaviještena", poručili su iz Domovinskog pokreta.

Pročitajte više