Šlogar snimljen kako kopa po smeću nedaleko od Hodakovih na dan ubojstva

ISTRAŽITELJI ubojstva odvjetničke vježbenice Ivane Hodak prepoznali su Mladena Šlogara, osumnjičenog za taj zločin, na jednoj od snimaka nadzornih kamera postavljenih nedaleko od haustora u kojemu je ubijena i to neposredno prije samog čina.

Na snimci se vidi kako Šlogar, oko 11 sati, nekoliko minuta prije ubojstva, kopa po smeću nedaleko od adrese Hodakovih u ulici Pavla Hatza, piše Novi list, dodajući da će ta snimka biti uklopljena u rezultate balističkog vještačenja kojim je potvrđeno da je Hodak ubijena pištoljem pronađenim u Šlogarovoj straćari.

Podsjetimo, na tiskovnoj konferenciji neposredno nakon uhićenja Šlogara načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec kazao je kako postoji snimka jedne od nadzornih kamera, koja ga je "uhvatila" jednom kadru iako se Šlogar, po priznanju policije, slabo vidi. Uz pomoć nove snimke, Šlogara se navodno može identificirati.

Šlogar je uhićen točno četiri mjeseca nakon ubojstva kćeri jedinice uglednog odvjetnika Zvonimira Hodaka i dan prije njenog rođendana. Priznao je ubojstvo i nalazi se u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

A.B.
Foto: Damir Krajač (Cropix)

Pročitajte više