Slovenski forumaši: "Bit će im žao. Dajmo im par godina pa će vidjeti kakvu glupost su napravili."

DONOSIMO vam komentare slovenskih forumaša s portala 24ur.com, RTVSLO.si, te Finance.si. Većinom nas žale.

"Slabo im se piše, sad će vidjeti tajkune na djelu, tvrtke će propadati, zakoni će biti stroži, život skuplji, plaće niže"

"Pogreška susjeda."

"Bit će u govnima u kakvima smo mi"

"Sad će im zaista teći med i mlijeko, kao i nama. Zacrtali su si put u bijedu i neimaštinu iako su imali priliku vidjeti kako nam dobro ide"

"Za državljane Slovenije bit će bolje kada će Hrvati biti u EU - granice na moru još malo neće biti"

"Dobrodošli u pakao"



"Hehehe, samo neka dođu u EU. Mi ćemo bankrotirati kao Grčka, tako da će prva obaveza Hrvata biti - pola milijarde eura Sloveniji"

"Bit će im žao. Dajmo im par godina pa će vidjeti kakvu glupost su napravili. Kladim se da će prije nego mi tražiti izlaz iz EU".

"Nešto mi ne ide u glavu. U prošlosti su Hrvati radili sve obratno od nas, valjda iz inata, ali zašto su sad napravili isto kao i mi"

"Još lošije će vam biti! I sad vam je loše, ali kad uđete u EU, bit će vam još gore"

"Problem nije u EU, problem su naši nesposobni političari. Hrvatskoj želim sve najbolje, želim im veselje kakvo smo mi imali kad smo ulazili u EU, što će donijet vrijeme, vidjet će"


"Nije kriva ni EU niti euro, kriva je naša politika"

"Sjećate li se koliko je koštala kava prije ulaska u EU? 100 slovenskih tolara! A danas košta 1,5 euro - 350 slovenskih tolara"

"Znala sam da će Hrvati biti za EU. Budale!"



"Prevladao je razum nad patetičnim patriotizmom. Pametno, Hrvati, dobrodošli u EU"

"Adio, lijepa vaša"

"To znači da neće više biti granice i da ću lako slovensku travu pušit na moru"

"Taj referendum moramo poduprijeti svi mi koji pripadamo zapadnoj civilizaciji, jer je Hrvatska dio Europe pa bi bilo primjereno da se to i formalizira. Brže punopravno članstvo Hrvatske u EU posebno je važno za Slovence."

"Hrvati, ako želite razvoj i perspektivu u EU, prvo ćete morati platiti za "grijehe Grčke, Portugala, Italija, Španjolske i Irske. Uz to ćete prisustvovati pri raspravi o početku raspada eura i moguće cijele Europske unije. Prošla su vremena kada je u EU teklo med i mlijeko. Sada se po Europi šeću zaklane krave, koje više ne daju mlijeko nego samo 'seru' te je toga 'dreka' iz dana u dan sve više"

"Koji idioti"

"Pobijedila je politika. Sada mogu početi mirovinsku reformu, jer sa 300 eura mirovine neće moći plaćati europske cijene"

"Čestitke susjedima Hrvatima koji će nam se brzo pridružiti u EU"

Pročitajte više