Snimatelj HRT-a se srušio tijekom izravnog prijenosa zbog napada epilepsije

SNIMATELJ kojemu je jučer pozlilo u HRT-ovom studiju tijekom najave noćnih vijesti trenutno je dobro, a s Prisavlja doznajemo kako je imao napad epilepsije.

> Najava vijesti na HTV-u prekinuta jer je pozlilo snimatelju?

"Nažalost, naš dežurni kamerman je imao iznenadnu zdravstvenu poteškoću. Trenutno je dobro, ali je zadržan u bolnici na dodatnim pretragama", rekao je glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer.

Iako Roemer nije imao namjere govoriti zbog čega je snimatelju iznenada pozlilo, na naš upit je potvrdio kako je bilo riječ o epileptičnom napadu.

Doznajemo i kako kamerman do sada nije imao sličnih zdravstvenih poteškoća te kako se ovo dogodilo iznenada. "Sada proživljava pravu dramu. Kad već znate o čemu se radi, onda znate i kako ide s ovakvim napadima - nakon napada se čovjek osjeća dobro, do idućega", zaključio je Roemer te dodao kako se svi na HRT-u nadaju što skorijem poboljšanju zdravlja svog djelatnika.

Podsjetimo, na samom završetku HRT-ove emisije "Otvoreno", prilikom najave noćnih vijesti, iznenada se čuo neartikulirani urlik, kamera se zatresla i počela snimati strop. Kamermana je Hitna pomoć prevezla u Vinogradsku bolnicu, na Odjel neurologije.

I.M.
Screenshot: HRT

Pročitajte više