Snimka kamere s kuće Dine Rađe otkrit će tko je zapalio aute na Mejama!

POŽAR u kojem su izgorjela četiri automobila na splitskim Mejama - podmetnut je, zaključeno je nakon obavljenog očevida. Vatra je krenula od Škode Felicije, te zahvatila još tri automobila. Policija bi mogla vrlo brzo ući u trag počinitelju, jer je nadzorna kamera na kući košarkaškog asa Dine Rađe snimila jednu mušku osobu kod vozila u sitan sat. 

Rađa ne zna da su mu pred kućom izgorjela četiri automobila

Dino nije u Splitu, tvrdi da uopće ne zna da su mu pred kućom izgorjela četiri automobila. Po Splitu je krenula priča kako je požar podmetnuo bivši momak kćeri vlasnika Škode, no ona sama baš i ne vjeruje u to, jer su prekinuli prije dvije i po godine. Ipak, potvrdila nam je da joj je bivši imao nekih problema sa zakonom. Sitnih, uvjerava nas. 

Inače, upravo je ona i zvala policiju, jer ju je u rano jutro probudila snažna eksplozija. Čini se da je počinitelj zapalio spremnik goriva!

Gorjelo kao na Kornatu...

"Pogledala sam što se zbiva. Nisam mogla vjerovati očima. Nikad takvo što nisam vidjela, jedino bi to mogla uporediti s katastrofom na Kornatu, tako je gorjelo" kaže. Tvrdi da ni ona, ni ostali članovi obitelji nisu dobijali prijetnje, te da ni u snu nisu mogli zamisliti da bi im se ovakvo što moglo dogoditi. U velikom je šoku, sinoć nije uspjela ni trenutka zaspati.

Ne bi se upuštala u špekulacije oko toga tko stoji iza paljevine. Nada se da će policija brzo razriješiti slučaj i otkriti počinitelja. Inače, automobil je ona zadnja koristila. Parkirala ga je pred kućom oko 4 sata popodne. Nakon 11 sati od vozila nije ostalo ništa. Šteta se cijeni na više od 110 tisuća kuna.   

Pročitajte više