Sprema se veliki oproštaj od Mateja Periša: "Nitko od nas neće ga zaboraviti..."

Foto: Obiteljski album

PRIJATELJI Mateja Periša pripremaju na splitskoj Rivi oproštaj od nesretno preminulog mladića. Matej će biti pokopan tiho, u krugu obitelji na groblju Lovrinac.

Njegov otac Nenad zamolio je sve da se zbog iznimno teških trenutaka za obitelj suzdrže od bilo kakve medijske pozornosti sprovoda.

"Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem", poručio je Nenad Periš.

Matejevi prijatelji i kolege ipak su odlučili oprostiti se s njim na splitskoj Rivi sutra navečer.

Žele ga dostojanstveno ispratiti

"Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem zemalja regije. Svatko tko želi neka sutra navečer dođe u grad.

Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Nitko od nas nikad ga neće zaboraviti", kazao je jedan od Matejevih prijatelja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Mateju u čast napravit će špalir s brodicama u blizini trajektne luke, a brodovi će zatrubiti u znak posljednjeg pozdrava.

Pročitajte više

 

Pročitajte više