Srbin brutalno ubijen u Kolumbiji. Stižu nove informacije

Ilustracija: EPA

SRPSKI državljanin Slobodan Marjanović (45) ubijen je hicima iz vatrenog oružja pored primorskog grada Santa Marte na sjeveru Kolumbije, izvijestili su mediji iz te južnoameričke zemlje pozivajući se na neimenovane izvore iz lokalne policije. Beživotno tijelo pronašli su lokalni stanovnici u nedjelju u noći oko 00.05 sati po lokalnom vremenu, na cesti ruralnog području izvan grada, pišu novine Hoy Diario del Magdalena u internetskom izdanju.

Svjedoci su rekli policiji da su prethodno čuli pucnje te vidjeli automobil kako se udaljava u pravcu Santa Marte, ali nisu prepoznali marku automobila niti detalje jer je bilo mračno. Jedan je svjedok rekao policiji da je muškarac upucan u automobilu a zatim izbačen na cestu, piše portal El Informador.

Na žrtvi su otkrivene tri prostrjelne rane glave. Tijelo je zatim prevezeno u gradsku mrtvačnicu na autopsiju gdje bi trebalo biti u potpunosti identificirano i gdje se očekuje dolazak neke bliske osobe.

Lokalna policija, koja još uvijek ne zna motiv ubojstva i provodi istragu, nije odmah odgovorila na upit Hine. Santa Marta je turistički grad na obali Karipskog mora s gotovo 500.000 stanovnika. Ubijeni muškarac imao je na ruci narukvicu hotela u kojem je možda bio smješten, a koji se nalazi u predjelu grada imena El Rodadero.

Pročitajte više

 

Pročitajte više