Srbin ubijen u Kolumbiji. Tijelo pronađeno pored autoceste, izbačeno je iz auta?

Ilustracija: EPA

40-GODIŠNJI srpski državljanin Slobodan Marjanović ubijen je jučer u gradu Santa Marti u Kolumbiji. Kolumbijski mediji pišu da je Marjanovićevo tijelo pronađeno pored autoceste, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da je ubijen s više hitaca i da je zatim njegovo tijelo izbačeno iz automobila.

Pretpostavlja se da je Marjanović stigao u Santa Martu prije nekoliko dana kao turist jer je na temelju pronađene narukvice utvrđeno da je bio gost hotela El Rodaderu, tvrdi medij El Informador. Marjanović je na glavi imao najmanje tri rane od metka, prenosi Nova.rs.

"Provjerava se je li ubijen u automobilu iz kojeg je izbačen s obzirom na to da su mještani prijavili policiji da su čuli pucnjeve, a potom zatekli tijelo pored autoceste. Jedan pravac istrage ide u smjeru da je ubijenog Marjanovića presrelo nekoliko muškaraca kako bi ga opljačkali i da je zbog toga ubijen. Drugi pravac istrage ide u smjeru da je poznavao osobe koje su ga ubile i da je krenuo na sastanak s njima", potvrdili su izvori za kolumbijske medije. 

Pročitajte više