Srce Michaela Jacksona nakratko je kucalo i u bolnici, dr. Murray mu je mogao spasiti život

TVRDNJA da je dr. Conrad Murray mogao spasiti život Michaela Jacksona da je na vrijeme reagirao dobila je još jedno čvrsto uporište - objavljeno je kako je Michal Jackson u bolnici, sat vremena nakon srčanog udara, još uvijek davao slabe znakove života. Da se na vrijeme reagiralo i da je Jacksonu pravovremenu pružena potrebna liječnička pomoć, kralj popa najvjerojatnije ne bi preminuo, tvrde stručnjaci.

U bolničkim spisima se naime navodi kako su liječnik i medicinske sestre u bolnici UCLA u 13.21 sati detektirali Jacksonov slabi puls. U 13.22 sati je potvrđeno da Jacksonovo srce i dalje pokazuje aktivnost. U 13.33 sati uočen je slab ventrikularni ritam. Jackson je intubiran, a dr. Cooper je potvrdio kako se čuje zvuk disanja, a Jacksonov puls je bio 40 otkucaja u minuti. U 13.52 puls se ubrzao do 53 otkucaja u minuti. Nažalost, srce kralja popa naposljetku je otkazalo te je preminuo.

"Ovaj dokaz je presudan. Trebali bi ga (dr. Murraya) doživotno zatvoriti. Odvratno je što se ovdje dogodilo", rekao je Jacksonov otac Joe Jackson. Ranije je, podsjetimo, objavljeno kako je dr. Murray kad je Jacksonu pozlilo, umjesto da oživljava kralja popa, skrivao lijekove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.