Staford izgrizao ženu na ulici kod Nove Gradiške. Vlasnik (18) kazneno prijavljen

Ilustracija: Profimedia

Prije dva tjedna je u Kovačevcu blizu Nove Gradiške staford napao 31-godišnjakinju koja je završila u bolnici. Policija je sada izvijestila da je pronašla vlasnika staforda. Kažu da su postupali po prijavi od 3. siječnja zaprimljenoj iz novogradiške Opće bolnice da je ženu ugrizao pas.

"Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje i potvrdili sumnju da je dana, 31. prosinca oko 12.30 sati, na ulici, u Kovačevcu, staford koji nije bio pod nadzorom 18-godišnjeg vlasnika, nekoliko puta ugrizao 31-godišnjakinju", objavila je PU brodsko-posavska.

Žena je teško ozlijeđena

Ozlijeđenoj ženi pružena je liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. O događaju je upoznata nadležna veterinarska inspekcija.

Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, priopćila je brodsko-posavska policija.

Pročitajte više